Bij WMCO kun je terecht voor

WMCO als sparringpartner voor mensgerichte bedrijfsstrategie

Als ondernemer of HR-manager ben je constant op zoek naar manieren om jouw bedrijfsstrategie te optimaliseren. De sleutel? Een mensgerichte aanpak. Het gaat niet alleen om cijfers en resultaten, maar ook om de mensen die deze resultaten mogelijk maken. Hoe betrek je effectief jouw team in dit proces en hoe verhoog je hun motivatie en betrokkenheid? Wij helpen je om die vraag te beantwoorden.

Update!
3 New Breakpoints

Onze aanpak: persoonlijk en doelgericht

WMCO staat voor een aanpak die zowel persoonlijk als resultaatgericht is. We geloven in de kracht van een strategie die zich richt op de mensen binnen jouw organisatie. Daarom gaan we als het volgt aan de slag:

Grondige analyse: We starten met een diepgaande analyse van jouw organisatie, gericht op zowel de bedrijfsdoelen als de behoeften van je medewerkers.
Ontwikkeling van strategie: Samen ontwikkelen we een strategie die niet alleen aansluit bij jouw bedrijfsdoelen, maar ook de groei en ontwikkeling van jouw team ondersteunt.
Implementatie: We ondersteunen je niet alleen bij de planning, maar ook bij de implementatie van de strategie.

De kracht van de CliftonStrengths assessment

De basis van onze werkwijze is de CliftonStrengths assessment. Deze assessment helpt ons om de unieke talenten van jouw medewerkers te identificeren. Met dit inzicht ontwikkelen we een strategie die iedereen in zijn kracht zet. We identificeren individuele sterke punten en struikelblokken van iedereen in het team. Het begrip van deze eigenschappen helpt bij het neerzetten van een strategie die niet alleen zakelijk succesvol is, maar ook bijdraagt aan de persoonlijke groei en tevredenheid van jouw medewerkers.

Het WMCO model: een nieuwe visie op bedrijfsstrategie

Bij WMCO hanteren we een uniek model dat de mens centraal stelt in de bedrijfsstrategie. Het WMCO-model, geïnspireerd door computermetaforen, biedt een helder raamwerk voor het bespreken van menselijke aspecten binnen organisaties, met focus op vier domeinen: Drive, Besturingssysteem (OS), Hardware en Software. 'Drive' reflecteert de diepgewortelde motivatie, terwijl het Besturingssysteem de unieke persoonlijkheidseigenschappen, gedragingen en talenten van een individu onthult. 'Hardware' omvat de meer vaste eigenschappen zoals IQ en vitaliteit, en 'Software' betreft aanpasbare aspecten zoals kennis en vaardigheden. WMCO benut deze inzichten om de productiviteit en sfeer in teams te verbeteren.

WMCO als strategisch partner

Als jouw strategisch sparringpartner biedt WMCO niet alleen begeleiding bij het ontwikkelen van je bedrijfsstrategie, maar bieden we ook toegang tot een netwerk van ervaren consultants. Ons team deelt graag kennis en ervaring met bevlogen ondernemers zoals jij.

Plan jouw gratis call

Ben je klaar om een mensgerichte strategie te ontwikkelen die zowel jouw bedrijf als je medewerkers in het teken staat van vooruitgang? Neem dan contact op met WMCO voor een vrijblijvende kennismaking. Samen zetten we de stappen naar een succesvolle en mensgerichte toekomst voor je bedrijf.

Over WMCO

Bij WMCO stimuleren we organisatiegroei door de mens centraal te stellen. We richten ons voornamelijk op bedrijven in de MKB-sector die een sterke ambitie hebben om (verder) te groeien. Bij WMCO geloven we in de kracht van mensen en zien we hen als het hart van elke organisatie. Onze diensten zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van een gezonde en veerkrachtige bedrijfscultuur, het stimuleren van effectieve teamdynamiek en het ontketenen van het volledige potentieel van hun medewerkers. Of je nu aan het begin staat van je groeireis of al een gevestigd bedrijf bent dat naar een nieuwe fase streeft, wij staan klaar om je te begeleiden in je groeiambitie.

Wat we zoal doen

Business consulting

WMCO als partner bij business vraagstukken

Trainingen
(maatwerk)

Zowel open als incompany trainingen

CliftonStrengths

Talentgericht ontwikkelen van mens en team

Zakelijke retraite

Afstand geeft inzicht. Midweek in Zuid Spanje

Talent Management Systeem

Talentgericht werken borgen in jouw organisatie

Contact ons

Adres

Schoterlandseweg 45
8451 KA Oudeschoot

telefoon

0513 201 000

email

info@wmco.nl

Een greep uit onze klanten