over renske hardholt

"De teamgerichte groeiversneller van WMCO."

Over Renske

Renske biedt bij WMCO een frisse blik op groei en innovatie. Ontdek hoe haar aanpak en visie op teamwork en bedrijfscultuur het team van WMCO versterken, en welke strategieën zij toepast om niet alleen de resultaten van het bedrijf, maar ook de opdrachtgevers achter het succes te laten groeien.

Teamwork voor strategische groei

Als Chief Growth Officer bij WMCO vervult Renske een onmisbare rol. "Mijn doel is om de groei van ons bedrijf te stimuleren door strategische planning, marketinginnovatie en het versterken van onze sales." Hierbij richt Renske zich niet alleen op het ontwikkelen van strategieën die de omzet vergroten, maar die ook de bedrijfscultuur en innovatie binnen WMCO verrijken. "Het gaat erom dat we als team vooruitgang boeken en tegelijkertijd onze waarden en visie delen," benadrukt ze.

"Het is essentieel om een omgeving te creëren waarin medewerkers zich betrokken voelen en alles uit zichzelf kunnen halen."

Voortbouwend op haar ervaring in de commerciële sector en onderwijs, brengt Renske een unieke mix van kennis en vaardigheden naar WMCO. "Mijn achtergrond in zowel operationeel management als onderwijsadvies heeft me een diepgaand inzicht gegeven in de dynamiek van bedrijfsgroei en de cruciale rol van medewerkersontwikkeling," legt ze uit. Deze ervaring zorgt ervoor dat ze niet alleen oog heeft voor de cijfers en marktpositie, maar ook op het menselijke aspect van bedrijfsvoering. "Het is essentieel om een omgeving te creëren waarin medewerkers zich betrokken voelen en alles uit zichzelf kunnen halen. Dit is waar mijn passie voor onderwijs en ontwikkeling samengaat met mijn rol bij WMCO."

Renske heeft, net als de rest van het team, ambitieuze plannen voor WMCO. "Wat we als WMCO willen is om een blijvende impact te maken. Voor onze opdrachtgevers een cultuur van succes, innovatie en plezier te bouwen." Ze benadrukt het belang van een positieve bedrijfscultuur: "Een omgeving waarin mensen zich gewaardeerd voelen en plezier hebben in hun werk, is de basis voor ons succes." Haar motto "don't forget to play" weerspiegelt deze filosofie en is een herinnering aan het belang van balans tussen hard werken en plezier maken.


Don't forget to play!

Renske gelooft sterk in de kracht van samenwerking en het delen van kennis binnen het team. "Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen zich kan ontwikkelen en waarin we als bedrijf blijven innoveren," zegt Renske. Door het versterken van deze waarden hoopt ze niet alleen samen met het WMCO team nieuwe hoogten te bereiken, maar ook een positieve impact te maken op de levens van de mensen met wie ze werkt

Talentenprofiel

Eén van de belangrijkste tools van WMCO is de CliftonStengths assessment. Deze assessment geeft je inzicht in je sterke en minder sterke talenten, jouw unieke talent DNA. Je top 5 talenten zijn dingen die je energie geven, en waar je van nature meer aanleg voor hebt. Je ‘low 5’ zijn je minst sterke talenten, deze vragen vooral veel energie van je.

Ook Renske heeft natuurlijk dit assessment gedaan en haar top 5 talenten staan hiernaast weergegeven. Hieronder lees je meer over hoe dit haar typeert.

Het talent 'leergierigheid' is onmiskenbaar bij Renske. Gecombineerd met haar 'prestatiegerichtheid' en 'actiegerichtheid', maakt dit haar tot de drijvende kracht achter de groei van WMCO. Renske's passie voor leren en verbeteren zorgt ervoor dat ze altijd op zoek is naar nieuwe kennis en manieren om vooruitgang te boeken. Wanneer uitdagingen zich aandienen, staat Renske klaar met doordachte oplossingen, mede dankzij haar talent voor 'organisatievermogen', wat haar aanpak zowel gestructureerd als efficiënt maakt.

Haar vermogen om te 'maximaliseren' speelt ook een belangrijke rol. Renske is constant bezig met het optimaliseren van lopende projecten. "De grootste verrassing was dat ‘competitie’ zo laag scoorde in mijn CliftonStrengths. Ik sta juist bekend om mijn fanatieke instelling tijdens sport en gezelschapsspelletjes. Dit heeft me doen inzien hoe mijn professionele focus verschilt van persoonlijke uitdagingen." legt Renske uit. "In mijn werk ben ik meer gericht op samenwerking en het collectief behalen van resultaten dan op individuele competitie. Dit inzicht helpt me mijn rol binnen WMCO beter te begrijpen en te benutten." 

Ontdek jouw unieke talentenprofiel

Contact met Renske

Heb je een vraag gericht aan Renske, laat het haar weten en stuur een email. Wees van harte welkom voor contact!

Andere WMCO members

Andrei Westerink
Founder & Organisatiestrateeg
Kris Tirry
Directeur