Over ons

"Door onze talenten te bundelen vormen we een krachtig team dat samenwerkt aan succesvolle ontwikkeling."

Ontwikkeling

bevorderen

Ons verhaal

talentgericht werken en ontwikkeling bevorderen

WMCO wil een positieve impact maken in het professionele leven van mensen en het samenwerken en werken vanuit talenten in organisaties optimaliseren.

We inspireren, adviseren en ondersteunen ondernemers, directeuren, HR-managers, managers, teamleiders en medewerkers door inzicht te geven op het gebied van samenwerken en talenten van mensen, teams en organisaties. We geven (maatwerk)trainingen en helpen de organisatie en de mensen te reflecteren en te ontwikkelen. Daarnaast helpen we organisaties bij het opzetten en onderhouden van structuren of systemen op het gebied van samenwerken en talentontwikkeling.

Lees meer over team WMCO

Quotes die ons inspireren

"Talent wint wedstrijden, maar samenspel en intelligentie winnen kampioenschappen."
Michael Jordan

"Vertel het me en ik vergeet het, leer het me en ik onthoud het misschien, betrek me erbij en ik leer."
Xunzi en later herhaald door Benjamin Franklin

"Ieders grootste ruimte voor groei ligt in de gebieden waar hij of zij het sterkst in is."
Donald O. Clifton

Wat we doen

We richten ons op het oplossen van vraagstukken die essentieel zijn voor succesvolle teamontwikkeling, het duurzaam optimaliseren van bedrijfsprestaties en het benutten van individuele talenten. Met behulp van maatwerk trainingen en business consulting streven we ernaar om jouw organisatie te transformeren en te laten gedijen in een dynamische zakelijke omgeving.

"Samenwerken

en elkaar versterken"

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening die zich uitstrekt over vijf essentiële onderdelen. Bij WMCO richten we ons op: Business Consulting, het ontsluiten van individuele en teamtalenten via CliftonStrengths, het organiseren van inspirerende zakelijke retraites in Spanje en het ontwikkelen van op maat gemaakte trainingen. Bovendien hebben we een Talent Management System ontwikkeld.

Ofwel, als het nu gaat om het optimaliseren van bedrijfsstrategieën, het versterken van teams of het bevorderen van persoonlijke groei, wij staan klaar om jou te ondersteunen. Lees meer over onze diensten en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het bereiken van de (organisatie)doelen.

Lees meer over ons aanbod

Onze kernwaarden

Deskundig

Resultaatgericht

Innovatief

Verantwoordelijk

Excelleren

Samenwerken

Het WMCO model

als leidraad  voor ontwikkelingsgesprekken

Het WMCO-model is een veelgebruikt model dat wordt gebruik in gesprek met werknemer en werkgever. Ons model bekijkt de vier belangrijkste motivatiegebieden van een medewerker en laat zien hoe deze met elkaar verbonden zijn. Het model geeft een indicatie van hoe goed iemand functioneert en lekker in zijn werk zit. Het model brengt in beeld waar ruimte is voor aandacht en ontwikkeling.

Algemene vragen

0513 201 000

info@wmco.nl

zakelijke aanvragen

Renske Hardholt

renske@wmco.nl