Trainingen
(maatwerk)

Ontdek onze maatwerktrainingen op deze webpagina, ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Maatwerk

trainingen

Samenwerken aan ontwikkeling

We ontwikkelen maatwerktrainingen voor medewerkers en leidinggevenden in het MKB segment. Onze trainingen zijn veelal gericht op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, communicatievaardigheden en het verbeteren van samenwerking binnen teams. We vinden het belangrijk om trainingen aan te bieden die afgestemd zijn op de unieke behoeften en doelstellingen van jouw organisatie, met als doel het maximaliseren van individuele groei en collectief succes.

De trainingen worden verzorgd door Andrei Westerink. Daarnaast nodigen we regelmatig gastsprekers uit ons netwerk uit, die gespecialiseerd zijn in verschillende thema's die relevant zijn voor organisaties en hun medewerkers. Deze gastsprekers brengen kennis en ervaring met zich mee op gebieden zoals leiderschap, teamdynamiek, verandermanagement en meer. Op deze manier bieden we een diverse en uitgebreide leerervaring, die is afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen van onze klanten.

Professionele groei

Tijdens onze maatwerktrainingen bieden wij jou de unieke gelegenheid om uit de dagelijkse setting te stappen en je volledig te concentreren op jouw professionele groei.

Onder begeleiding van ervaren moderators, met Andrei Westerink als kernspreker, combineren we theoretische inzichten met praktische begeleiding om een waardevolle en impactvolle leerervaring te bieden.

"Tijdens de vierdaagse communicatietraining voor LinQhost kregen we een spiegel voor hoe we communiceren en op welke manier we dat anders kunnen doen. De praktische tips die we hebben gekregen kunnen we direct toepassen in ons werk."

Josse Zwols

Cloud and DevOps Engineer LinQhost

Contact met WMCO

Wees van harte welkom voor vragen en vrijblijvend contact over de mogelijkheden van een maatwerk training voor jouw team / organisatie.