Aanbod

Wij bieden strategische en resultaatgerichte diensten die jouw mensen, talenten, teams én je organisatie verder helpen ontwikkelen.

Wat we zoal doen

Business consulting

WMCO als partner bij business vraagstukken

Trainingen
(maatwerk)

Zowel open als incompany trainingen

CliftonStrengths

Talentgericht ontwikkelen van mens en team

Zakelijke retraite

Afstand geeft inzicht. Midweek in Zuid Spanje

Talent Management Systeem

Talentgericht werken borgen in jouw organisatie

afbeelding WMCO Model

Business consulting

WMCO is een betrouwbare partner bij het aanpakken van complexe zakelijke vraagstukken. Met onze diepgaande expertise en ervaring helpen we veel organisaties om te gedijen in een steeds veranderend zakelijk landschap. Of het nu gaat om het optimaliseren van operationele processen of het ontwikkelen van een effectieve groeistrategie, wij zijn jouw business partner om samen duurzame oplossingen te vinden die jou en jouw bedrijf naar ongekende groeimogelijkheden leidt.

lees meer over Business consulting

Portfolio

Verken een greep uit onze projecten. We hebben een showcase aangemaakt van een aantal recente succesvolle opdrachten en inspirerende samenwerkingen.

Trainingen
(maatwerk)

WMCO biedt een breed scala aan trainingen die gericht zijn op het ontwikkelen van individuen, teams en leiders binnen organisaties. Onze trainingen worden zowel als open opleidingen aangeboden, waar deelnemers uit verschillende organisaties samen komen, als in-company, waar we op maat gemaakte programma's bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw team en organisatiecultuur.

Of het nu gaat om het versterken van persoonlijke vaardigheden, het ontwikkelen van talent, het verbeteren van leiderschapsvaardigheden of het bevorderen van effectieve teamwerk, wij verzorgen inspirerende en praktijkgerichte trainingen die jou helpen om je doelen te bereiken en je team en/of organisatie naar een hoger niveau te tillen. Lees meer over hoe WMCO jou kan ondersteunen bij het realiseren van groei en succes.

Onze kernwaarden

Deskundig

Resultaatgericht

Innovatief

Verantwoordelijk

Excelleren

Samenwerken

CliftonStrengths assessment

Ontdek je unieke talenten en sterktes met het CliftonStrengths Assessment van Gallup. Dit assessment is gebaseerd op decennia aan onderzoek naar menselijk potentieel en identificeert je top talentthema's. Door te begrijpen wat je natuurlijke vermogens zijn, kun je effectiever werken, betere relaties opbouwen en meer voldoening halen uit je persoonlijke en professionele leven. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde inzichten biedt dit assessment een krachtige basis voor persoonlijke groei en succes.

ontdek jouw unieke talenten profiel
afbeelding WMCO Model
afbeelding WMCO Model

CliftonStrengths voor teams

Ontdek de unieke dynamiek van je team met het Gallup Team Strengths Profile. Door individuele talentprofielen samen te brengen, geeft dit mooie instrument inzicht in de collectieve sterke punten van je team. Met behulp van de Team Cascade analyse van Gallup kunnen teams hun gezamenlijke talenten identificeren, begrijpen en optimaliseren. Dit stelt teams in staat om effectiever samen te werken, synergie te creëren en betere resultaten te behalen. Op deze manier kunnen teams hun potentieel maximaliseren en hun prestaties optimaliseren!

Veel

gestelde

vragen

Waar kan ik WMCO voor bellen?

Voor vrijblijvende vragen, suggesties of samenwerkingsmogelijkheden met betrekking tot talentgericht werken, het in kaart brengen van talenten, en team- en organisatieontwikkeling.

Hoe kom ik erachter wat mijn top 5 talenten zijn?

Door het invullen van het CliftonStrengths assesment kom je erachter wat je top 5 talenten zijn. Neem contact met ons op en wij sturen je een link naar het CliftonStrengths assessment. Daarbij adviseren we je om een coachingsgesprek in te plannen met onze CliftonStrengths Finder coach voor extra verdieping en (h)erkenning van je talentprofiel.

Hoe breng ik mijn teamtalenten in beeld?

Het begint met het laten maken van een CliftonStrengths assessment door elk teamlid. WMCO brengt vervolgens alle talenten samen in een teamcascade, waardoor de teamtalenten inzichtelijk worden.

Hoe kan ik als organisatie talentgericht werken?

Talentgericht werken als organisatie houdt in dat je de focus legt op het identificeren, ontwikkelen en benutten van de unieke talenten van je medewerkers om zo optimale prestaties en betrokkenheid te stimuleren. We helpen je graag een eindje op weg. Wees welkom voor contact.

Wat kost dat eigenijk , een maatwerktraining?

Om een specifieke prijs te bepalen, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin we het vraagstuk verder kunnen verkennen. Op basis van deze informatie kunnen we een maatwerkprogramma samenstellen dat aansluit bij de behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Investeringen in de ontwikkeling van je medewerkers zijn altijd waardevol, omdat ze niet alleen bijdragen aan de groei en het succes van de medewerkers, maar ook aan die van de organisatie als geheel.

Wat zijn de mogelijkheden qua financieren van opleidingen?

Studiekosten voor een opleiding voor je werk zijn in veel gevallen aftrekbaar bij de Belastingdienst. Daarnaast bestaat er de SLIM-subsidie. Dit is een subsidie vanuit de overheid om werkgevers financieel tegemoet te komen in de ontwikkeling van personeel. Kijk snel of je werkgever in aanmerking komt!

Zakelijke retraite

In de voortdurende race van het zakelijke leven is er soms een cruciale behoefte om te pauzeren, te reflecteren en te groeien. Wij nodigen je uit om deel te nemen aan deze transcendente ervaring in Finca Las Nogueras in Alcausín, nabij Malaga.

teamquotes

"Onze slogan ‘samenwerken en elkaar versterken’ is niet zomaar een zinnetje."

Kris Tirry, directeur
teamquotes

"Door samen te werken, kunnen we ons potentieel maximaliseren en uitzonderlijke resultaten bereiken".

Andrei westerink, organisatiestrateeg en -filosoof
teamquotes

"Met plezier samenwerken leidt tot de beste resultaten. Work hard, play hard!"

Renske Hardholt, chief growth officer

Talent Management Systeem

WMCO heeft met haar samenwerkingspartners een talentmanagement systeem gebouwd. Het werken met dit talentmanagement systeem is raadzaam en te implementeren in iedere organisatie.  Het stelt jouw organisatie in staat om talent effectief te identificeren, ontwikkelen en behouden, wat essentieel is voor het bevorderen van groei en succes op lange termijn.

Duurzaam inzetbaarheid

Het WMCO talentmanagementsysteem bevordert duurzame inzetbaarheid door het identificeren, ontwikkelen en inzetten van de unieke talenten van medewerkers, waardoor zij gemotiveerd blijven, groeien en effectief blijven bijdragen aan de organisatie op lange termijn.

Gemotiveerde medewerkers

Het WMCO talentmanagementsysteem ondersteunt medewerkers bij het ontdekken en ontwikkelen van hun sterke punten, waardoor ze zich gewaardeerd voelen en beter in staat zijn om uitdagingen aan te gaan binnen de organisatie. Het biedt ook kansen voor loopbaanontwikkeling en groei, waardoor medewerkers gemotiveerd blijven om zichzelf te verbeteren en bij te dragen aan de doelen van de organisatie.

Optimaliseren samenwerking

Het WMCO talentmanagementsysteem zal de samenwerking optimaliseren door het identificeren van complementaire talenten binnen teams, waardoor efficiëntie en synergie worden bevorderd. Bovendien faciliteert het systeem de ontwikkeling van vaardigheden, zoals communicatie en leiderschap, wat de samenwerking en cohesie binnen teams zal versterken.

Ontwikkeling van mens, talent en organisatie

Het WMCO talentmanagementsysteem faciliteert de continue ontwikkeling van medewerkers, waardoor zowel zij als ook de organisatie als geheel kunnen groeien en zich aanpassen aan veranderende behoeften en omstandigheden. Het stelt organisaties bovendien in staat om talenten effectief te benutten en te aligneren met strategische doelstellingen, wat leidt tot een meer competente en veerkrachtige workforce.

Lees meer over het Talentmanagementsysteem

"Door talenten te bundelen, vormen we een krachtig team dat samenwerkt aan succesvolle ontwikkeling"