Zakelijke retraite

Stap uit je comfort zone om tot nieuwe inzichten te komen  in een prachtige omgeving , samen met inspirerende gesprekspartners.

Zakelijke

Retraite

Overview en ontwikkeling

In de voortdurende race van het zakelijke leven is er soms een cruciale behoefte om te pauzeren, te reflecteren en te groeien. Wij nodigen je uit om deel te nemen aan deze transcendente ervaring, voor een zakelijke retraite in Finca Las Nogueras in het dorpje Alcaucín, nabij Malaga.

Hier krijg je de kans om in een kleine en veilige setting samen te komen met gelijkgestemde professionals en voor jezelf ruimte te creëren voor inspiratie, reflectie en zakelijke ontwikkeling.

Overstijgende ervaring

Tijdens deze retraite ontstaat een uitgelezen kans om weg te stappen uit de dagelijkse sleuren je volledig te focussen op jouw professionele ontwikkeling.

‍Samen met collega's uit diverse sectoren zul je deelnemen aan betekenisvolle dialogen.

‍Begeleid door moderators, Andrei Westerink en Kris Tirry, worden deze sessiesondersteund met theoretische inzichten en praktische begeleiding.

Over het verblijf

Finca Las Nogueras is gevestigd in het pittoreske dorpje Alcaucín. Het huis heeft een privépositie op de heuveltop en biedt een prachtig uitzicht over de vallei.

Het pand heeft drie tweepersoonsslaapkamers beschikbaar, met ieder een eigen badkamer. Aan het eind van de dag biedt de mirador de perfecte plek om de zon onder te zien gaan over de glorieuze heuvels. Buiten kun je een duik nemen in het 16 meter lange privézwembad of de terrastuinen verkennen die de Finca omringen en die tot de meest opmerkelijke in de omgeving behoren. Een charmante vijver geïnspireerd op het Alhambra en fonteinen zijn ook te vinden in deze indrukwekkende tuinen.

Kortom, een ideale ruimte en omgeving om gasten te ontvangen voor een zakelijke retraite.

bekijk beschikbare data

"Ik zie ondernemen vaak als puzzelen. Kris en Andrei - en ook de andere deelnemers- hebben me in deze week de nieuwe puzzelstukjes gegeven waardoor ik weer verder kon."

Dorien Beijk 

Directeur / eigenaar Loofys

Data en Investering

Bekijk hieronder de beschikbare data en boek je Zakelijke Retraite (vol=vol).

23 t/m 27 september 2024


Totaalprijs is 8.000 euro per persoon.

De genoemde prijs is inclusief economie-class vlucht,
vol pension verblijf, vervoer van/naar locatie en het gehele inhoudelijke programma onder leiding van Andrei en Kris.

Kortom: een geheel ontzorgd en verzorgd verblijf!

Boek nu

Contact met WMCO

Wees van harte welkom voor vragen en vrijblijvend contact over deze Zakelijke Retraite.

* Deze zakelijke retraite kan ook worden geboekt als
DT-sessie onder begeleiding van Andrei en Kris.
Neem contact voor meer informatie en de voorwaarden.