CliftonStrengths

Ons veelgebruikte methodiek om talenten te analyseren en te benutten voor persoonlijke groei en effectieve teamdynamiek.

CliftonStrengths


(H)Erken je talent!

Inzichten krijgen in de talenten van je team, zodat jullie leren over jezelf en over elkaar om zo beter samen te werken?! Dat kan met behulp van de CliftonStrengths assessment van Gallup. Het is een online assessment dat jouw persoonlijke talentenprofiel inzichtelijk maakt. Het is ontworpen door onderzoeksbureau Gallup en gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek. Je krijgt een ranking op alle 34 thema's en ontvangt daarbij duidelijke en uitgebreide rapportages die je helpen meer inzicht te krijgen in je talenten.

Het bewust worden van je talenten zorgt ervoor dat jij je nog verder kan ontwikkelen op sterke punten en het zal bovendien je productiviteit bevorderen, wanneer werken vanuit talenten wordt gestimuleerd vanuit je werk. Het inzicht helpt jou niet alleen als individu, het kan ook helpen om samenwerking binnen je team te vervorderen. Dit doordat het inzicht in elkaars talenten zal zorgen voor begrip en een betere takenverdeling.

CliftonStrengths aanvragen

Verdiep je in je eigen unieke talenten met een individueel overzicht dat inzicht geeft in jouw persoonlijke sterke punten.

Ontdek daarnaast met een apart teamoverzicht hoe de talenten van ieder teamlid elkaar aanvullen. Deze benadering biedt waardevolle kennis over jezelf én je collega's, wat essentieel is voor het bevorderen van een effectievere samenwerking.

"Het CliftonStrengths assessment geeft enerzijds een bevestiging van eigenschappen die ik bij mijzelf zag, maar ook een meer verfijnd inzicht van in welke positie ik het beste tot mijn recht kom in een organisatie en welke groeimogelijkheden goed kunnen aansluiten bij deze talenten."

Merijn Havinga

International Business Developer | Novar

Contact met WMCO

"Het gaat bij de uitslag om een percentiel, waardoor je de talenten het beste in combinatie met elkaar kan bekijken. Het bewust worden van jouw talenten zorgt ervoor dat jij je nog verder kan ontwikkelen op sterke punten en het kan productiviteit bevorderen, wanneer werken vanuit talenten wordt gestimuleerd. Het inzicht helpt jou niet alleen als individu, het kan ook helpen om samenwerking binnen een team te vervorderen. Dit doordat het inzicht in elkaar talenten kan zorgen voor begrip en een betere takenverdeling. Wees welkom voor contact".