Bij WMCO kun je terecht voor

Verbeter de samenwerking in jouw organisatie met WMCO

Worstel je met het optimaliseren van teamcommunicatie en -samenwerking? Zie je onbenutte talenten en kansen binnen je team? Deze uitdagingen zijn een veelvoorkomend struikelblok. Succesvol samenwerken is dan ook cruciaal voor het succes van elk team en elke organisatie. Het efficiënt benutten van teamdynamiek en het maximaliseren van individuele talenten is de sleutel, en WMCO helpt hierbij.

Update!
3 New Breakpoints

Onze aanpak voor optimaal samenwerken

WMCO biedt geïntegreerde oplossingen om jouw team te transformeren. Door te kijken naar jullie struikelblokken als team en het gewenste resultaat kunnen we bepalen hoe we samen aan de slag gaan om dit resultaat te bereiken. Aan de basis staat altijd de CliftonStrengths assesment. Hiermee brengen we de individuele talenten van de medewerkers in het team in kaart. Met deze inzichten kunnen de medewerkers zich verder ontwikkelen, en kunnen we bepalen of iedereen op de goede plek in het team zit. Vervolgens kunnen we door middel van trainingen, strategische teamsessies en talentmanagement systemen vorm geven aan jullie nieuwe structuur. Zo verbeteren we de tevredenheid in het team en zorgen we dat iedereen beter kan samenwerken.

Beter samenwerken met CliftonStrengths

De CliftonStrengths test is een essentieel onderdeel van onze toolkit. Deze test, ontworpen door Gallup, is meer dan alleen een talentenanalyse; het is een strategisch hulpmiddel dat de unieke vaardigheden van elk teamlid belicht en laat zien hoe deze kunnen bijdragen aan het succes van het team. Het gebruik van deze test bevordert niet alleen de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, maar versterkt tevens de samenwerking en de cohesie binnen het team.Uit onderzoek van Gallup blijkt dat organisaties die deze benadering toepassen, aanzienlijke voordelen ervaren: een toename van 29% in winstgevendheid, 19% in verkoopcijfers, 72% in medewerkersmotivatie en 7% in klantloyaliteit.

WMCO DRIVES

WMCO staat voor deskundigheid, resultaatgerichtheid, innovatie, verantwoordelijkheid, excellentie en samenwerking. Wij combineren onze expertise met jullie vakkennis om de organisatie te optimaliseren. Onze focus ligt op het realiseren van jullie doelen door innovatief meedenken en te verbeteren waar nodig. We nemen verantwoordelijkheid in het begeleiden naar langdurige strategieën, streven naar het hoogst haalbare resultaat en werken nauw samen met jullie team om optimaal samenwerken te realiseren. Ons team van ervaren strategen, bedrijfskundigen, trainers en coaches, ondersteund door een netwerk van specialisten, staat klaar om te zorgen voor de beste oplossingen.

Persoonlijke aandacht voor jouw team

Bij ieder traject nemen we de tijd om de organisatie en de medewerkers goed te leren kennen. Dit zorgt voor een dieper begrip en waardering van ieders unieke bijdrage en hoe deze bijdragen aan het grotere geheel. Het resultaat is een krachtiger, meer betrokken en harmonieus team, klaar om gezamenlijke uitdagingen aan te gaan en successen te behalen.

Plan vandaag nog jouw kennismakingsgesprek

Ben je klaar voor de volgende stap in samenwerking voor jouw organisatie? Wil je ontdekken hoe het is als de organisatie gedragen wordt door je medewerkers? Dan gaan we graag met jou aan de slag. Plan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over WMCO

Bij WMCO stimuleren we organisatiegroei door de mens centraal te stellen. We richten ons voornamelijk op bedrijven in de MKB-sector die een sterke ambitie hebben om (verder) te groeien. Bij WMCO geloven we in de kracht van mensen en zien we hen als het hart van elke organisatie. Onze diensten zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van een gezonde en veerkrachtige bedrijfscultuur, het stimuleren van effectieve teamdynamiek en het ontketenen van het volledige potentieel van hun medewerkers. Of je nu aan het begin staat van je groeireis of al een gevestigd bedrijf bent dat naar een nieuwe fase streeft, wij staan klaar om je te begeleiden in je groeiambitie.

Wat we zoal doen

Business consulting

WMCO als partner bij business vraagstukken

Trainingen
(maatwerk)

Zowel open als incompany trainingen

CliftonStrengths

Talentgericht ontwikkelen van mens en team

Zakelijke retraite

Afstand geeft inzicht. Midweek in Zuid Spanje

Talent Management Systeem

Talentgericht werken borgen in jouw organisatie

Contact ons

Adres

Schoterlandseweg 45
8451 KA Oudeschoot

telefoon

0513 201 000

email

info@wmco.nl

Een greep uit onze klanten