Bij WMCO kun je terecht voor

Teamontwikkeling en verbeterde teamdynamiek

Is het een uitdaging om de samenwerking binnen jouw team te verbeteren? Veel teams ervaren moeilijkheden in de verschillende fases van teamontwikkeling, van storming tot performing. Dit kan leiden tot miscommunicatie, verminderde productiviteit en een lagere tevredenheid onder medewerkers. Als ondernemer weet je dat een sterk team de basis vormt van elke succesvolle organisatie, maar hoe pak je dit effectief aan?

Update!
3 New Breakpoints

Onze oplossingen voor teamontwikkeling

Met uitgebreide teambuilding trainingen en bewezen teamontwikkeling werkvormen maken we de samenwerking binnen jouw team ijzersterk. Onze trajecten zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke behoeften van jouw team, met als doel de communicatie, samenwerking en algemene teamprestaties te verbeteren. Door praktische oefeningen en strategisch advies werken we samen aan het bouwen van een cohesief, productief en positief team.

De rol van CliftonStrengths in teamontwikkeling

Een kernonderdeel van onze aanpak voor teamontwikkeling is de CliftonStrengths assessment, een unieke tool die helpt bij het identificeren en ontwikkelen van de unieke talenten van elk teamlid. Door te focussen op de sterke punten van individuen, kunnen we een strategie ontwikkelen die de teamdynamiek verbetert en zorgt voor een effectievere samenwerking. Deze methode biedt inzicht in hoe teamleden het beste kunnen samenwerken, de teamontwikkeling fases soepeler kunnen doorlopen en uiteindelijk hun gezamenlijke prestaties kunnen maximaliseren.

Lees meer over cliftonstrengths

Zet de volgende stap in teamontwikkeling

Ben je klaar om de samenwerking binnen jouw team naar een hoger niveau te tillen en de prestaties te verbeteren? Ontdek hoe WMCO met behulp van de CliftonStrengths assessment en onze bewezen teambuilding trainingen en werkvormen jouw team kan transformeren. Bekijk alle details via de link.

Contact met WMCO

Wees van harte welkom voor vragen en vrijblijvend contact over deze teamontwikkeling voor jouw organisatie.

Over WMCO

Bij WMCO stimuleren we organisatiegroei door de mens centraal te stellen. We richten ons voornamelijk op bedrijven in de MKB-sector die een sterke ambitie hebben om (verder) te groeien. Bij WMCO geloven we in de kracht van mensen en zien we hen als het hart van elke organisatie. Onze diensten zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van een gezonde en veerkrachtige bedrijfscultuur, het stimuleren van effectieve teamdynamiek en het ontketenen van het volledige potentieel van hun medewerkers. Of je nu aan het begin staat van je groeireis of al een gevestigd bedrijf bent dat naar een nieuwe fase streeft, wij staan klaar om je te begeleiden in je groeiambitie.

Wat we zoal doen

Business consulting

WMCO als partner bij business vraagstukken

Trainingen
(maatwerk)

Zowel open als incompany trainingen

CliftonStrengths

Talentgericht ontwikkelen van mens en team

Zakelijke retraite

Afstand geeft inzicht. Midweek in Zuid Spanje

Talent Management Systeem

Talentgericht werken borgen in jouw organisatie

Contact ons

Adres

Badweg 58
‍8
Gorredijk

telefoon

0513 201 000

email

info@wmco.nl

Een greep uit onze klanten