Bij WMCO kun je terecht voor

Samenwerken in teams en organisaties

Ervaar je miscommunicatie en onbegrip binnen je team? Of zijn de doelstellingen onduidelijk en ontbreekt een duidelijke richting? Veel teams en organisaties worstelen met deze uitdagingen, wat leidt tot frustratie en verminderde efficiëntie.

Update!
3 New Breakpoints

Transformeer de samenwerking in jouw team

Bij WMCO maken we gebruik van verschillende tools die helpen om jouw team beter te laten samenwerken.

CliftonStrengths testen: Om inzichten te verkrijgen in de individuele talenten van jouw teamleden en ieder zijn of haar talenten beter te kunnen inzetten.
Trainingen: Gericht op het verbeteren van communicatie en samenwerking.
Strategische teamsessies: Voor het creëren van een heldere visie en concrete doelstellingen om samen naartoe te werken.
Talentmanagement systemen: Voor het optimaal inzetten van ieders talenten.

Op basis van de struikelblokken binnen jullie organisatie, en het gewenste resultaat bekijken we welke combinatie van tools voor jullie het beste werkt. Met deze benaderingen tillen we jouw team naar een hoger niveau van samenwerken en presteren. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op de resultaten van jouw organisatie, maar het verhoogt ook de medewerkerstevredenheid.

Talenten optimaal benutten met CliftonStrengths

De CliftonStrengths test is een krachtige tool die de unieke talenten en sterke punten van mensen in jouw team in kaart brengt. Dit assesment, ontwikkeld door Gallup, helpt medewerkers hun natuurlijke talenten te herkennen en verder te ontwikkelen. Voor werkgevers biedt het een belangrijk inzicht in hoe elk teamlid het best kan bijdragen aan het gemeenschappelijke doel. Door de CliftonStrengths assesment in te zetten, kun je als werkgever zorgen voor een meer doelgerichte en effectieve teamdynamiek. Meer weten over hoe WMCO deze assesment inzet?

Waarom aan de slag met ons?

Iedere organisatie is anders. Daarom vinden wij het belangrijk om te kijken naar de organisatie, voor we een aanpak voorstellen. Hierbij kijken we naar het type bedrijf, de grootte van het bedrijf, de struikelblokken en natuurlijk de gewenste situatie. Op basis hiervan adviseren we welke tools uit ons aanbod het beste passen bij jullie vraag. En als de aanpak eenmaal scherp is? Dan gaan we aan de slag. Ons team bestaat uit ervaren professionals met een diepgaand begrip van teamdynamiek en organisatieontwikkeling. Tijdens het traject staan we altijd naast jullie, want alleen zo kunnen we de organisatie pas écht begrijpen. We gebruiken moderne, bewezen technieken die aansluiten bij hedendaagse uitdagingen. Tijdens het traject ligt de focus op het behalen van concrete en meetbare resultaten. Zo bewaken we altijd de balans tussen een persoonlijke benadering en professionele expertise.

Haal alles uit jouw team

Ben je klaar om jouw team naar een hoger niveau te brengen en wil je meer weten over hoe onze aanpak jouw organisatie kan transformeren? Plan dan een vrijblijvende kennismaking. We vertellen je graag meer over onze tools en hoe we deze inzetten. Wij zijn er om jou en je team te ondersteunen in het bereiken van goed en efficiënt samenwerken.

Over WMCO

Bij WMCO stimuleren we organisatiegroei door de mens centraal te stellen. We richten ons voornamelijk op bedrijven in de MKB-sector die een sterke ambitie hebben om (verder) te groeien. Bij WMCO geloven we in de kracht van mensen en zien we hen als het hart van elke organisatie. Onze diensten zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van een gezonde en veerkrachtige bedrijfscultuur, het stimuleren van effectieve teamdynamiek en het ontketenen van het volledige potentieel van hun medewerkers. Of je nu aan het begin staat van je groeireis of al een gevestigd bedrijf bent dat naar een nieuwe fase streeft, wij staan klaar om je te begeleiden in je groeiambitie.

Wat we zoal doen

Business consulting

WMCO als partner bij business vraagstukken

Trainingen
(maatwerk)

Zowel open als incompany trainingen

CliftonStrengths

Talentgericht ontwikkelen van mens en team

Zakelijke retraite

Afstand geeft inzicht. Midweek in Zuid Spanje

Talent Management Systeem

Talentgericht werken borgen in jouw organisatie

Contact ons

Adres

Schoterlandseweg 45
8451 KA Oudeschoot

telefoon

0513 201 000

email

info@wmco.nl

Een greep uit onze klanten