Bij WMCO kun je terecht voor

Persoonlijke ontwikkeling voor jouw medewerkers: laat talent groeien

Worstel je met de uitdaging om jouw team naar het volgende niveau te tillen? Het creëren van een stimulerende werkomgeving waarin medewerkers niet alleen uitblinken in hun huidige functie, maar ook groeien op persoonlijk vlak, is een uitdaging voor veel ondernemers. Teams die stagneren of medewerkers die niet op hun plek zitten, kunnen de groei van je onderneming belemmeren.

Update!
3 New Breakpoints

Een unieke aanpak voor duurzame groei

WMCO biedt een oplossing die verder gaat dan traditionele persoonlijke ontwikkeling trainingen. Door een combinatie van op maat gemaakte trajecten, workshops en strategisch advies, richten wij ons op het versterken van de interne kracht van jouw organisatie. Onze trainer persoonlijke ontwikkeling werkt direct samen met jouw team om niet alleen hun individuele prestaties te verbeteren, maar ook om een positieve en productieve werkomgeving te creëren waarin iedereen alles uit zichzelf kan halen.

Ontdek de kracht van CliftonStrengths

Centraal in onze aanpak staat de CliftonStrengths assessment, een krachtige tool ontworpen om individuen en teams te helpen hun unieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Door inzicht te krijgen in de natuurlijke sterke punten, kunnen wij een persoonlijke ontwikkeling coach strategie ontwerpen die niet alleen inspeelt op de verbetering van de huidige prestaties, maar ook op de lange termijn bijdraagt aan de groei van jouw medewerkers en organisatie.

Lees meer over cliftonstrengths

Zet de eerste stap naar een succesvoller team

Ben jij klaar om de manier waarop jouw team werkt te transformeren? Ontdek hoe WMCO jouw organisatie kan ondersteunen bij het realiseren van haar doelstellingen en het bevorderen van duurzame groei. Bekijk alle details over onze persoonlijke ontwikkeling trajecten en hoe wij jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Contact met WMCO

Wees van harte welkom voor vragen en vrijblijvend contact over persoonlijke ontwikkeling trajecten voor jou of je medewerkers.

Over WMCO

Bij WMCO stimuleren we organisatiegroei door de mens centraal te stellen. We richten ons voornamelijk op bedrijven in de MKB-sector die een sterke ambitie hebben om (verder) te groeien. Bij WMCO geloven we in de kracht van mensen en zien we hen als het hart van elke organisatie. Onze diensten zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van een gezonde en veerkrachtige bedrijfscultuur, het stimuleren van effectieve teamdynamiek en het ontketenen van het volledige potentieel van hun medewerkers. Of je nu aan het begin staat van je groeireis of al een gevestigd bedrijf bent dat naar een nieuwe fase streeft, wij staan klaar om je te begeleiden in je groeiambitie.

Wat we zoal doen

Business consulting

WMCO als partner bij business vraagstukken

Trainingen
(maatwerk)

Zowel open als incompany trainingen

CliftonStrengths

Talentgericht ontwikkelen van mens en team

Zakelijke retraite

Afstand geeft inzicht. Midweek in Zuid Spanje

Talent Management Systeem

Talentgericht werken borgen in jouw organisatie

Contact ons

Adres

Badweg 58
‍8
Gorredijk

telefoon

0513 201 000

email

info@wmco.nl

Een greep uit onze klanten