Bij WMCO kun je terecht voor

Teamontwikkeling en training door WMCO

In elke organisatie speelt teamontwikkeling een cruciale rol. Wij begrijpen dat de kracht van een organisatie ligt in de effectiviteit en samenhang van haar teams. Onze aanpak voor teamontwikkeling en training is gericht op het creëren van sterke, veerkrachtige en goed samenwerkende teams door talenten te herkennen en beter in te zetten.

Update!
3 New Breakpoints

Onze aanpak voor de ontwikkeling van jouw team

Onze benadering van teamontwikkeling is gebaseerd op de volgende kernpunten:

Diepgaande analyse: We beginnen met een grondige analyse van de teamdynamiek en individuele rollen binnen het team met behulp van de CliftonStrengths test.
Op maat gemaakte trainingen: Op basis van onze analyse ontwikkelen we trainingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw team.
Praktische workshops en strategische sessies: Onze sessies zijn interactief, gericht op zowel de ontwikkeling van individuele vaardigheden als de verbetering van teamdynamiek.
Voortdurende ondersteuning en evaluatie: Tijdens het traject bieden we continue ondersteuning en regelmatige evaluaties om de groei van het team te waarborgen.

Teamontwikkeling met CliftonStrengths

De CliftonStrengths assessment is de basis van ons teamontwikkelingstraject. Bedrijven die gebruik maken van deze methode merken direct positieve effecten, zoals een toename van 29% in winstgevendheid, 19% in verkoopcijfers, 72% in medewerkersmotivatie en 7% in klantloyaliteit. Ook wij merken deze voordelen bij onze klanten die met onze hulp dit traject doorlopen.

download onze gids over cliftonstrengths

Talentontwikkeling voor een sterker team

Waarom jij aan de slag wil met de ontwikkeling van talenten in jouw team? Omdat een sterker team niet alleen leidt tot efficiënter werken, maar ook tot betere resultaten voor de hele organisatie. Onze trainingen zijn speciaal ontworpen om open en effectieve communicatie binnen teams te bevorderen. Ook richten we ons op het versterken van teamcohesie door het opbouwen van een sterk teamgevoel en wederzijds begrip. Want als je weet hoe jij en je collega’s het beste werken, kun je ook beter samenwerken!

Aan de slag met WMCO

Kiezen voor WMCO betekent kiezen voor een deskundige en persoonlijke aanpak in teamontwikkeling. Ons team van ervaren coaches aangevuld met externe specialisten is gespecialiseerd in het versterken van teams binnen diverse organisaties. Met bewezen methodieken en innovatieve strategieën gericht op hedendaagse uitdagingen helpt jouw team om alles uit zichzelf te halen. Meer weten? Plan dan een vrijblijvende kennismaking.

Over WMCO

Bij WMCO stimuleren we organisatiegroei door de mens centraal te stellen. We richten ons voornamelijk op bedrijven in de MKB-sector die een sterke ambitie hebben om (verder) te groeien. Bij WMCO geloven we in de kracht van mensen en zien we hen als het hart van elke organisatie. Onze diensten zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van een gezonde en veerkrachtige bedrijfscultuur, het stimuleren van effectieve teamdynamiek en het ontketenen van het volledige potentieel van hun medewerkers. Of je nu aan het begin staat van je groeireis of al een gevestigd bedrijf bent dat naar een nieuwe fase streeft, wij staan klaar om je te begeleiden in je groeiambitie.

Wat we zoal doen

Business consulting

WMCO als partner bij business vraagstukken

Trainingen
(maatwerk)

Zowel open als incompany trainingen

CliftonStrengths

Talentgericht ontwikkelen van mens en team

Zakelijke retraite

Afstand geeft inzicht. Midweek in Zuid Spanje

Talent Management Systeem

Talentgericht werken borgen in jouw organisatie

Contact ons

Adres

Schoterlandseweg 45
8451 KA Oudeschoot

telefoon

0513 201 000

email

info@wmco.nl

Een greep uit onze klanten