WMCO nieuwe bordsponsor van korfbalvereniging LDODK

WMCO heeft zich met trots gepositioneerd als bordsponsor van de talentvolle korfbalvereniging LDODK, die op het hoogste niveau spelen in deKorfbal League. De nieuwe samenwerking belooft niet alleen een verrijking te zijn voor beide partijen, maar hiermee willen we ook de toewijding van WMCO onderstrepen aan het stimuleren van talent en het ondersteunen van lokale gemeenschappen.

Lees meer

Afgelopen zondag heeft team WMCO meteen een spannende en cruciale wedstrijd kunnen bijwonen in een enorm sfeervol en bomvolle sporthal in Gorredijk.

Over de wedstrijd

LDODK zette vanaf het begin van de wedstrijd een sterke verdediging neer, waardoor het aanvalsspel van KZ effectief werd onderdrukt. De tegenstanders slaagden er pas tien minuten voor rust in om hun eerste doelpuntte scoren, uit een strafworp. Op dat moment had LDODK echter al acht doelpunten gescoord, wat de wedstrijd feitelijk al besliste. Wat een mooi stukje teamwerk heeft LDODK ons laten zien!

Waarom bordsponsor?

De keuze van ons om bordsponsor te worden van LDODK weerspiegelt onze filosofie van talentgedreven werken. Net zoals de spelers van LDODK gedreven zijn om hun vaardigheden te verbeteren en te excelleren op het veld, streeft WMCO ernaar om talenten binnen hun organisatie te stimuleren en te ondersteunen. Deze gedeelde toewijding aan het ontwikkelen van potentieel vormt de basis voor een heel mooie  samenwerking tussen WMCO en LDODK.

Gedeelde waarden

Door ons te verbinden als bordsponsor van LDODK, erkent WMCO niet alleen de waarde van korfbal als sport, maar ook de rol van sportclubs als LDODK in het bevorderen van gemeenschapszin en het creëren van kansen voor lokale talenten. Deze samenwerking gaat wat ons betreft verder dan alleen het plaatsen van een logo op een bord langs het veld; het symboliseert een partnerschap gebaseerd op gedeelde waarden en een gezamenlijke visie op groei en ontwikkeling.