Klantnaam

Novar

Jaar

Doorlopend

Webiste
CliftonStrengths assessment

Novar | Talentontwikkelingsprogramma voor medewerkers

We zijn trots op de langdurige samenwerking met het snel groeiende bedrijf Novar. Als partner van Novar streven we ernaar om niet alleen te adviseren, maar ook te ondersteunen bij de ontwikkeling en groei van hun medewerkers.

Een belangrijk onderdeel van onze partnership is het CliftonStrengths Assessment, dat we aanbieden aan nieuwe medewerkers van Novar. Na drie maanden worden de resultaten van dit assessment besproken door onze gecertificeerde CliftonnStrenghts finder coach, Andrei. Deze gesprekken zijn bedoeld om de talenten van de medewerkers inzichtelijk te maken en te onderzoeken hoe deze talenten nog beter kunnen worden ingezet binnen Novar en hun huidige functie.

Op verzoek bieden we ook verdere coachingssessies aan, waarbij individuele vraagstukken worden aangepakt en medewerkers worden begeleid bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Andrei fungeert hierbij als een toegewijde en betrokken coach, die niet alleen medewerkers, maar ook leidinggevenden ondersteunt om hun vaardigheden en capaciteiten verder te ontwikkelen.

Door onze partnership met Novar streven we ernaar om een cultuur van groei en ontwikkeling te stimuleren, waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun potentieel volledig te benutten en te gedijen in hun rol. Samen met Novar blijven we ons inzetten voor het succes en de groei van hun team.

...