Bij WMCO kun je terecht voor

Samenwerking verbeteren in jouw organisatie

Je wilt een sterkere teamcultuur ontwikkelen om zo efficiënter samen te werken met je team. Maar hoe pak je dit aan? De sleutel ligt in het optimaal benutten van de verschillende talenten die verborgen liggen in jouw team. Zo zet je ieder teamlid in zijn kracht en zorg je dat iedereen zijn of haar talenten optimaal kan inzetten voor het gezamenlijke doel van de organisatie.

Update!
3 New Breakpoints

Beter samenwerken met CliftonStrengths

De CliftonStrengths test is onze belangrijkste tool die jouw team helpt om te ontdekken welke talenten de mensen in jouw team bezitten. Een belangrijk voordeel van deze assesment is dat het niet alleen de individuele sterktes benadrukt, maar ook hoe deze kunnen worden ingezet voor het succes van het hele team. Dit bevordert niet alleen de persoonlijke groei van medewerkers, maar versterkt ook de onderlinge samenwerking en teamcohesie.

Gallup heeft onderzoek gedaan naar de bedrijven die op deze manier aan de slag gaan met de ontwikkeling van hun team. Van de onderzochte bedrijven ziet:

29% een verhoging in de winst
19% een verhoging in de verkopen
72% een groter enthousiasme bij medewerkers
7%
een verbeterde klantenbinding

Download onze gratis gids over CliftonStrengths

Een geïntegreerde aanpak voor beter samenwerken

Naar aanleiding van de CliftonStrengths test gaan we met iedereen uit het team in gesprek om de resultaten te evalueren. Ook gebruiken we andere tools uit ons aanbod om jouw team een duidelijke richting en structuur te bieden om aan de slag te gaan met hun persoonlijke resultaten. Zo zetten we de persoonlijke resultaten om in een nieuwe manier van werken die voor iedereen prettiger en efficiënter is. Een aantal van onze andere tools zijn:

Trainingen: Voor betere communicatie en efficiënter samenwerken.
Strategische teamsessies: Om een heldere visie en doelstellingen te vormen.
Talentmanagement systemen: Om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Omdat ieder bedrijf anders is, kijken we altijd naar de vraag en het beoogde doel van de organisatie om te bepalen welke tools we inzetten om jouw team nog beter te laten samenwerken.

Hoe wij werken: het WMCO model

Het WMCO-model is een veelgebruikt model in gesprek met medewerkers als het gaat om talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Ons model bekijkt vier aspecten van een medewerker en laat zien hoe deze met elkaar verbonden zijn. Het WMCO-model geeft een heldere indicatie van hoe goed iemand functioneert en of de medewerker ook op langere termijn goed blijft functioneren. Het model brengt tevens in beeld waar ruimte is voor ontwikkeling en waar aandacht voor de persoon nodig is.

Persoonlijke aandacht voor jouw team

Bij ieder traject nemen we de tijd om de organisatie en de medewerkers goed te leren kennen. Dit zorgt voor een dieper begrip en waardering van ieders unieke bijdrage en hoe deze bijdragen aan het grotere geheel. Het resultaat is een krachtiger, meer betrokken en harmonieus team, klaar om gezamenlijke uitdagingen aan te gaan en successen te behalen.

Contact met Renske

Ons team heeft jarenlange ervaring in teamdynamiek en organisatieontwikkeling. Met onze persoonlijke benadering zorgen we voor maatwerk oplossingen die passen bij jouw organisatie. Wil je meer weten over hoe WMCO jouw team kan helpen? Wees van harte welkom om vrijblijven contact me ons op te nemen.

Over WMCO

Bij WMCO stimuleren we organisatiegroei door de mens centraal te stellen. We richten ons voornamelijk op bedrijven in de MKB-sector die een sterke ambitie hebben om (verder) te groeien. Bij WMCO geloven we in de kracht van mensen en zien we hen als het hart van elke organisatie. Onze diensten zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van een gezonde en veerkrachtige bedrijfscultuur, het stimuleren van effectieve teamdynamiek en het ontketenen van het volledige potentieel van hun medewerkers. Of je nu aan het begin staat van je groeireis of al een gevestigd bedrijf bent dat naar een nieuwe fase streeft, wij staan klaar om je te begeleiden in je groeiambitie.

Wat we zoal doen

Business consulting

WMCO als partner bij business vraagstukken

Trainingen
(maatwerk)

Zowel open als incompany trainingen

CliftonStrengths

Talentgericht ontwikkelen van mens en team

Zakelijke retraite

Afstand geeft inzicht. Midweek in Zuid Spanje

Talent Management Systeem

Talentgericht werken borgen in jouw organisatie

Contact ons

Adres

Schoterlandseweg 45
8451 KA Oudeschoot

telefoon

0513 201 000

email

info@wmco.nl

Een greep uit onze klanten